PVC Trappen

Wat betekent PVC?

PVC betekent Polyvinylchloride. Het is een kunststof van verschillende lagen PVC. PVC trapbekleding is speciaal ontwikkeld als alternatief voor laminaat en hout.
PVC wordt door steeds meer mensen ontdekt. En dat is ook niet zo gek want PVC heeft u veel te bieden. PVC is namelijk duurzaam, sterk, eenvoudig te onderhouden, zeer stabiel en stil. PVC staat erom bekend geluiddempend te werken, het verminderd dus de omgevings- en contactgeluiden.
PVC is dankzij de huidige technieken niet of nauwelijks van echt hout of natuursteen te onderscheiden. Waarschijnlijk heeft u al tal van keren over een PVC trap gelopen zonder dat u het in de gaten had.

Voordelen van PVC

Omdat wij zeer overtuigd zijn van de kwaliteit van de kwaliteit van PVC, geven wij u een garantie van maar liefst twaalf jaar op slijtage van het pvc oppervlak. PVC kent diverse positieve eigenschappen op het gebied van trappen, vandaar dat wij er graag mee werken om u een topresultaat te kunnen bieden. Het is niet verwonderlijk dat mensen steeds vaker voor PVCL kiezen voor hun traprenovatie.
De voordelen van deze materialen zijn onder meer:
♦ Zeer stil en geluiddempend
♦ Voelt warm en comfortabel aan
♦ Hoge antislipwerking
♦ Vrijwel onderhoudsarm
♦ Sterk en duurzaam
♦ Heel erg hygiënisch
♦ Korte montage, van één tot twee dagen