Leuningen

Trapleuning van Hout of RVS

RVS trapleuning
Bent u op zoek naar een moderne RVS trapleuning die past in uw interieur en/of bij uw nieuwe trap? Ambacht Traprenovatie biedt u vele mogelijkheden in RVS. Onmiskenbaar voor een strakke, moderne, trendy en/of industriële ‘look en feel’ , van gebruikersvriendelijk rond tot modern rechthoekig en altijd op maat. Wij staan voor topkwaliteit en bieden daarom alleen 100% RVS trapleuningen. Ook is het mogelijk in combinatie met led-verlichting.
Bij een RVS trapleuning horen ook bijpassende RVS leuningdragers! Wij bieden diverse RVS leuningdragers, zowel de klassieke als de wat robuustere en luxe varianten.

 

 

 

 

Houten massieve trapleuning
Wilt u een trapleuning in precies dezelfde kleur als uw trap? Wij bieden houten trapleuningen in alle soorten aan, natuurlijk met prachtige leuningdragers van RVS en mooie RVS uiteinden, voor een trapleuning waarbij modern, strak en warm samengaan. Een houten trapleuning inclusief ‘RVS accenten’ combineert die unieke en moderne look van RVS met de natuurlijke en warme uitstraling van hout. Ook onze houten trapleuningen van eikenhout, beukenhout, grenenhout, mahoniehout of andere houtsoort worden op maat voor u vervaardigd. Deze kunnen op kleur geolied worden in elke gewenste kleur, dus ook in de bijpassende kleur van uw trap of juist uw interieur. Zo kunt u de overzettreden combineren met dezelfde kleur leuning.