Hout, laminaat of pvc

Trap bekleden met 9mm massief HOUT

Er is een reden voor de populariteit van hout als interieurmateriaal, en die heet: natuurlijke charme. Hout is een materiaal dat als geen ander ‘warmte en authenticiteit’ uitstraalt. Bovendien is het mooi te combineren met andere materialen, kleuren en texturen.
Dankzij het rechtstreekse contact met de fabriek bieden wij u een compleet unieke houten trap met alle treden en stootborden bekleed met:
* Massief eiken select
* Uniek ontworpen trap-neusprofiel
* Veiligheidsrubber (anti-slip)
* Behandeld met Royl Oil 2-k Naturel of Kleur
(Stootborden ook leverbaar in wit)

Trap bekleden met Trenovo HPL LAMINAAT

Met het professionele trap renovatie programma van Trenovo Homeline laminaat maken wij van uw trap een pronkstuk in uw interieur. Leverbaar in 12 authentieke houtdecoren met een voelbare structuur. In combinatie met stootborden in bijpassende kleuren, wit of geborsteld aluminium zal uw trap volledig aansluiten op uw interieur. De laminaten trapbekleding worden door middel van overzettreden op de trap geplaatst. Het bekleden van een trap met Trenovo HPL-laminaat is hierdoor voordelig en vaak binnen één dag heeft uw trap een fris en nieuw uiterlijk.  Tevens is het echt onderhoudsvriendelijk.

Trap bekleden met Trenovo PVC

Trenovo Objectline pvc is hét professionele trap renovatie programma voor uw traprenovatie op basis van een vinyl toplaag. Ook hiermee maken wij van uw keuze de trap die een pronkstuk is in uw interieur. Trenovo Objectline pvc traptreden zijn robuust en dankzij de vinyl toplaag hebben deze traptreden een aangenaam loopcomfort. Uiteraard zijn ook deze treden leverbaar met stootborden in bijpassende kleuren of wit.

Onze adviseurs laten u graag kennismaken met de mogelijkheden van Trenova.