Eiken Overzettreden

Multiplank Eiken overzettreden

Parket Pand10 Traprenovatie werkt ook met Eiken overzettreden welke bestaan uit twee lagen, ook wel multiplank overzettreden genoemd. Deze overzettreden zijn geschikt voor zowel open, dichte, rechte en gedraaide trappen. De Eiken overzettrede bestaat uit een onderlaag multiplex van 12mm met daarop verlijmde een 4mm toplaag massief eiken. Doordat de overzettrede bestaat uit 2 lagen zit er nagenoeg geen werking in en daarom uitermate geschikt voor een traprenovatie.

De hoogste kwaliteit overzettreden

Parker Pand10 Traprenovatie levert de hoogste kwaliteit overzettreden in twee verschillende uitstralingen, één noestvrije en één rustieke, en verwerkt al uw wensen ambachtelijk in uw nieuwe trap. Als u kiest voor de Eiken overzettrede van Traprenovatie Pand10, dan kiest u voor een duurzaam, mooi en veilig alternatief. Wij geven uw bestaande trap in één tot twee dagen een compleet nieuw uiterlijk. Door de overzettreden (en stootborden) met een speciale olie te bewerken is elke gewenste kleur te bereiken. Zo kunt u ervoor zorgen dat de trap opgaat in uw interieur. Na het renoveren is uw trap daarna met de juiste onderhoudsproducten makkelijk in onderhoud.

Trapwangen

Niet alleen de treden van uw trap kunnen vernieuwd worden, maar ook de trapwangen, bordes en overloop. De trapwangen zijn de zijkanten van een trap en kunnen net als de treden geheel met eiken bekleed worden. Het is dus mogelijk om een compleet nieuwe Eiken trap te creëren en dit zonder enig hak of breekwerk!