Dichte trappen

Renovatie van dichte trappen

Een van de meest voorkomende trappen is de dichte trap.
Hierbij zijn de treden verbonden door stootborden (de staande delen achter de trede welke aansluit op de bovenliggende trede). Vaak wordt de ruimte achter de trap voorzien van een kast of een toilet.
De dichte trappen worden bij een renovatie voorzien van nieuwe overzettreden, stootborden en sluitlijsten.
Onze monteur zal van alle te renoveren onderdelen eerst een mal maken en aan de hand hiervan een exact passend deel maken wat over de bestaande trap wordt geplaatst.
Dit geldt natuurlijk voor de treden en de stootborden maar ook voor de onderlijst die achter de neus van de trede wordt geplaatst. Deze onderlijst zorgt ervoor dat uw trap ook van onderaf gezien perfect is gerenoveerd en biedt ruimte om Led verlichting aan te brengen voor extra sfeer en veiligheid.

Natuurlijk kunnen wij hierbij ook de wangen (zijkant) van de trap bekleden indien dit gewenst is. Dit kan een interessante optie zijn wanneer de wang (zijkant) voorzien is geweest van tapijt. De lijmresten zijn doorgaans lastig te verwijderen waardoor het   schilderwerk vaak te wensen overlaat.
Wanneer wij ook de wangen opnieuw bekleden worden deze net als de overzettreden over de lijmresten geplaatst en is uw trap als nieuw!